FLAŞ HABER

Antrenör Eğitim Programları Devam Ediyor

Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi – Ulusal Takımlar, Süper Lig, Puan cetveli, Fikstür,TFF 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig, Ligler, Ziraat Türkiye Kupası, Futbol, Bilgi Bankası, Haberler, Futbolcular, Teknik Adamlar, Oyuncular, Hakemler, Maçlar, Statlar, Cezalar, Karşılaşma programları

Antrenör Eğitim Programları Devam Ediyor
  • Spor
  • 26 Nisan 2024 14:12
  • 0
  • 50

Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Yöneticiliği tarafından düzenlenen antrenör eğitim programlarında nisan ayı faaliyetleri, UEFA A 26, UEFA B 43-44-45-46 kümelerinin birinci etap eğitimleri ile Antalya’da tamamlandı. Bu programlara katılan aday antrenörler, ikinci etaplar başlayıncaya dek geçecek süreçte kulüplerde program hususlarıyla ilgili pratik yaparak staj devirlerini tamamlayacak. Ayrıyeten online eğitimler ile aday antrenörlerin gelişim süreçleri de yakından takip edilecek.

Aday antrenörlerin eğitimlerin orta süreçlerinde antrenör eğitimcileri rehberliğinde kendilerine gönderilen saha bahislerini küme ve ferdî online toplantılar ile güncellemeleri sağlanıyor.

Aday antrenörler, staj devri mühletince antrenör eğitim programı dahilindeki saha mevzularını kulüplerde deneyimleme imkanı bulurken, çalışmalar esnasında yaptıkları görüntü çekimleri sonrası yeniden antrenör eğitimcileri eşliğinde ‘Fonksiyonel’, ‘Dar Alan’ ve ‘Oyunun Bölümleri’ formatlarındaki hususlar ile ilgili sunum gerçekleştiriyorlar.

Antrenör eğitim programları, “Gerçek Temelli”, “Akıcı Oyun İçinde” ve “Aday Antrenör Odaklı” olarak oluşturulan yeni metodoloji çerçevesinde düzenleniyor. Saha çalışmalarında yaş kümelerine nazaran piyon oyuncu kümeleri eğitimlere dayanak veriyor.

TFF Futbol Gelişim Yöneticisi Oğuz Çetin, eğitim programlarının sona ermesinin akabinde değerlendirmelerde bulundu. Programların içeriği ile ilgili bilgi veren Çetin, “Birinci etaba gelmeden evvel zoom eğitimleri ile programa hazırlanan aday antrenörler, birinci basamakta saha çalışmalarında marifet, işlevsel ve dar alan oyun formatlarında eğitim alıyor. Büsbütün aday antrenör odaklı olan saha çalışmalarında adaylar kendi oyun kurguları ve ideolojileri üzerinden özgür bir formda uygulamalarını gerçekleştiriyor. Teorik eğitimler uygulamalı küme çalışmaları ile interaktif bir formda yapılıyor. İki etap ortasında aday antrenörler saha çalışmalarını staj yaptıkları kulüplerde uygulama talihi yakalıyor. Kayıt altına aldıkları çalışmaları, antrenör eğitimcilerimiz eşliğinde online toplantılarla bedellendiriliyor.” sözlerini kullandı.

Eğitimlerde Antrenör Eğitim Programları Müdürü Emrah Aykurt ile antrenör eğitimcileri Fatih Serkan Albayrak, Furkan Köseoğlu, Altan Aksoy, Serhat Sütlü, Murat Kaya, Erkan Ferin, Osman Üstünel, Aydın Yılmaz, Kemal Coşkun, Parıltı Mustafa Gülen, Ömer Aysan Barış, Sercan Görgülü, Ahmet Gün, Aşkın Çift ve Benjamin Fuchs, atletik performans eğitimlerinde Doç. Alper Aşcı, İsmail Kısa ve Mert Başoğlu vazife aldı.

antrenor egitim programlari devam ediyor 0 GQuavPQT
antrenor egitim programlari devam ediyor 1

antrenor egitim programlari devam ediyor 2 5IXaLgrN

antrenor egitim programlari devam ediyor 3 tfV4ZfYP

antrenor egitim programlari devam ediyor 4 zJdgJUgi

antrenor egitim programlari devam ediyor 5 DN2u3nvU

antrenor egitim programlari devam ediyor 6 Gyd5g1Sf

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ